Användare: Lösenord:
   Keep me logged in.
Registrera  |  Jag har glömt mitt lösenord

Logga IN  |  Registrera

border
border leftborder right
Roliga Historier och bilder » Senaste Historierna
STATISTIK
  • Dagens Historier: 0
  • Ej godkända Historier: 0
  • Antal Historier: 306
  • Kategorier: 36
  • Under Kategorier: 0
top left cornertop right cornerHistorierna

En kvinna gick till sin läkare.

En kvinna gick till sin läkare. Hon berättade att hennes man hade utvecklat en förkärlek för analsex, och hon var inte säker på att det var en bra idé. - Tycker om du det? frågade läkaren. - Egentligen, ja, det gör jag. - Tycker du det gör ont? frågade han. - Nej, jag tycker snarare om det.

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: 5 Total Votes: 5)

En mc-polis fördes till sjukhus med blindtarmsinflammation.

En mc-polis fördes till sjukhus med blindtarmsinflammation. Läkarna opererade honom och allt gick bra, Men så känner polisen något dra i håren i skrevet. Orolig för att det kunde bli en andra operation som läkarna inte hade berättat om, fick han äntligen tillräckligt med energi för att dra upp hans sjukhussärk tillräckligt långt upp så att han kunde titta vad det var för någonting som drog i håren.

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: 2 Total Votes: 3)

En pappa kommer hem sent från jobbet,

En pappa kommer hem sent från jobbet, trött och irriterad, när hans 5-åriga son väntar på honom vid dörren. Sonen: Pappa får jag fråga dig en sak? Pappan: Ja, vad är det? Sonen: Pappa, vad tjänar du i timmen? Pappan: Det har du inte med att göra, varför frågar du sånt? Svarade pappan argt. Sonen: Jag vill bara veta, berätta vad du tjänar i timmen! Pappan: Om du absolut vill veta… de, så tjänar jag 100 kr i timmen. Ohhhh, säger sonen och ser ledsen ut. Han funderar och frågar sedan: Kan jag få 50 kr? Pappan svarar förbannat: Om den enda anledningen till att du frågar är att du ska få låna pengar för att köpa någon fånig leksak eller något annat skit så kan du gå och lägga dig med detsamma i ditt rum! Tänk på varför du håller på att bli så egoistisk, jag arbetar hårt varje dag för att tjäna pengar och så uppför du dig så barnsligt!!! Den lilla pojken gick till sitt rum och stängde dörren. Mannen satte sig ner, och blev ännu argare över pojkens fråga. Hur vågar han ställa såna frågor för att få pengar? Efter ca. 1 timme hade pappan fallit till ro och började tänka. Kanske var de något som han verkligen behövde de 50 kronorna till, för pojken bad väldigt sällan om pengar.

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: 2 Total Votes: 3)

En nunna, som var mycket kissnödig,

En nunna, som var mycket kissnödig, gick in på en pub för att låna toaletten. Det var musik och högljudda samtal om och när "lamporna skulle släckas." Varje gång ljuset slocknade, blev det jubel. Men när nunnan gick genom rummet blev det knäpptyst. Hon gick fram till bartendern och frågade: - "Kan jag få använda toaletten? Bartendern svarade: - "OK, men jag måste varna dig att det finns en staty av en naken man klädd bara med ett fikonlöv på toaletten. " - "Ja, jag tittar bara åt andra hållet, sade nunnan.

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: 4.6 Total Votes: 5)

Bonden var sugen på att köpa en ”Barbara”

Bonden var sugen på att köpa en ”Barbara” men var för blyg för att göra det själv. En dag frågar han brevbäraren om inte han kunde köpa en, jovisst kunde han det. Han köpte dockan och tänkte, varför inte pröva den.

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: 2.75 Total Votes: 4)

Ett förälskat par är ute och festar på stan.

Ett förälskat par är ute och festar på stan. När det är hennes tur att beställa så berättar hon för sin käraste att hon har hört talas om en ny fantastisk drink som han bara måste prova! Sagt och gjort, han går givetvis med på detta, nyfiken som han är, och hon återvänder snart till bordet med en öl till sig själv och två små glas till honom. I det ena glaset är det Bailey ´s och i det andra en skvätt limejuice. Med glasen följer följande instruktion: Tag en munfull av Bailey´s och låt den rulla runt i munnen en stund innan du sköljer ned denna med limejuicen! Han tycker inte att detta låter något vidare, men hans flickvän är väldigt övertygande och hävdar att detta måste testas... Nåväl... Han tar en slurk Bailey´s. Den känns varm och len mot gommen. Sedan tar han limejuicen och då sker följande:

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: Total Votes: )

Det var en kille som hade för små pungkulor.

Det var en kille som hade för små pungkulor. Han gick till Doktorn och frågade vad han skulle göra. - Vi får operera dig, sa Doktorn.

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: 9 Total Votes: 1)

Bonden skulle åka in till stan och sälja grönsaker på torget.

Bonden skulle åka in till stan och sälja grönsaker på torget. Men han var lite osäker på om han skulle kunna få ett stånd på torget eftersom det var stor marknadsdag. Därför tog han bara med sig en liten lår med grönsaker. När han kom fram fann han att det var gott om plats och skickade ett telegram hem.

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: 10 Total Votes: 1)

Det nygifta paret låg i sängen då hustrun steg upp

Det nygifta paret låg i sängen då hustrun steg upp och gick ut i köket för att laga sig en kopp te. För något varmt skulle hon ha i sig... På morgonen ringde bruden från hotellets bröllopssvit till rumsservice. Hon beställde en frukostbricka och en tallrik sallad.

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: Total Votes: )

Två kärringar gick omkring på grönsaksavdelningen

Två kärringar gick omkring på grönsaksavdelningen när den ena plockade upp en jättegurka och sa: - Den här ser precis ut som min mans kuk!

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: Total Votes: )

Hövding Trubbiga Yxan

Hövding Trubbiga Yxan Hövdingen var kallad till Washington som representant för sin stam och dess åsikter gällande fortsatt Casinoverksamhet eller inte. Då han vid ett fåtal tillfällen vistats utanför reservatets gränser såg han fram emot resan med stor tillförsikt. För första gången i sitt liv så skulle han flyga och det tyckte han skulle bli spännande. Väl på flygplatsen kände han sig lite mindre modig när han såg de stora flygplanen men tog mod till sig och klev ombord. Väl ombord blev han väl omhändertagen av flygvärdinnorna som gav honom lite starkt att dricka så han kunde slappna av. Ett par minuter innan avgång så kom det en STOR färgad man med en enorm afrofrilla och satte sig på sätet bredvid. Hövdingen som aldrig tidigare sett en färgad man blev väldigt fundersam och kunde inte låta bli att stirra på den färgade mannen. Mannen märkte detta och frågade efter ett tag vad han stirrade på. Hövdingen valde att avvakta innan han sa vad han tänkte…

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: Total Votes: )

Peter brukade spela bingo i kyrkan

Peter brukade spela bingo i kyrkan och varje onsdag blev det utdelat en symbolisk vinst. Denna onsdag var Peter den utvalda och priset var en toalettborste. - Tusan, detta är den största tandborste jag sett! sa en imponerad Petter. Prästen skrattade vänligt.

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: Total Votes: )

Det var en man som gick till en bordell,

Det var en man som gick till en bordell, och väl inne så bad han speciellt om att få något lite av det ovanliga slaget. Bordellmamman log och skickade upp mannen i rum nr 7, där skulle han klä av sig och lägga sig på sängen. Mannen gjorde som bordellmamman sa, och rätt som det var så kom där in en riktig donna med jätte meloner, hon hoppade upp i sängen och satte sig grensle över honom, mannen tänkte det här kan säkert bli spännande. När hon satt där över honom så sa hon: - Ssssssshhhhhhhhh sssssshhhhhhhh, hör du monsunvindarna?

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: 1 Total Votes: 2)

- Vet du vad det är för likhet mellan skinnet på picken och en kommunalarbetere?

- Vet du vad det är för likhet mellan skinnet på picken och en kommunalarbetere? - Neej???

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: 6 Total Votes: 1)

Den store jägaren kom in på baren och skröt

Den store jägaren kom in på baren och skröt att han kände igen hudar och kulhål på nedfallet vilt. Han sa: - Knyt för en ögonbindel, ta fram lite öl och djurhuden så ska jag tala om vad det är för djur. Vadet antogs och hudarna togs fram. Han började känna på det första skinnet och sa: - En antilop, skjuten med en 22.a

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: Total Votes: )

Efter 37 års äktenskap var ett par en kväll i sängen,

Efter 37 års äktenskap var ett par en kväll i sängen, när hon plötsligt kände hans hands beröring på ett sätt som han inte hade gjort på länge. Det kittlade nästan när hans hand rörde vid hennes hals, gled längre och längre ner under midjan. Han smekte hennes nacke och snuddade med sin hand över bröstet, vidare, stannade vid den nedre delen av magen.

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: 10 Total Votes: 1)

Det var en match mellan elefanter och insekterna.

Det var en match mellan elefanter och insekterna. I halvtid ledde elefanterna med 149 mål mot 0. I början av den andra kom i alla fall den nya ersättaren i insektslaget ut på planen och genast blev det bättre fart på spelet. Omedelbart vände sig turen mot elefanterna. Den nye spelaren gjorde mål på mål och matchen slutade 763 mål mot 149 till insekterna.

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: Total Votes: )

Gamle Efraim ser för första gången i sitt liv stavhopp på TV.

Gamle Efraim ser för första gången i sitt liv stavhopp på TV. -Mycket har jag sett i mina dagar, men aldrig någon som har haft så

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: 10 Total Votes: 1)

Nåja, det var bonden som bor ute på landet vid en stor landsväg

Nåja, det var bonden som bor ute på landet vid en stor landsväg och är orolig, eftersom bilarna kör förbi så hiskeligt fort varje dag. För att slippa uppleva att han själv eller någon i familjen blir överkörd ringer han Vägverket och ber dem sätta upp en skylt utöver den hastighetsbegränsning som redan finns. De kommer och sätter upp en "Sakta-skylt", men ingenting händer. Bilarna susar förbi lika fort som tidigare.

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: Total Votes: )

Apotekaren tar in en lärling. Han ska ha jouren i natt.

Apotekaren tar in en lärling. Han ska ha jouren i natt. - Om folk har ont över midjan ge de huvudvärkstablett, Om folk har ont under midjan ge de laxerande medel, säger apotekaren. När morgonen kommer undrar apotekaren: - Hur var det i natt?

[Läs mer]

(0 Reviews. Rating: Total Votes: )

bottom corner leftbottom corner right
HISTORIER
En kvinna gick till sin läkare.
En kvinna gick till sin läkare. Hon berättade att hennes man hade utvecklat en förkärlek för analsex, och hon var inte säker på att det var en bra idé. - Tycker om du det? frågade läkaren. - Egentligen, ja, det gör jag. - Tycker du det gör ont? frågade han. - Nej, jag tycker snarare om det.

En mc-polis fördes till sjukhus med blindtarmsinflammation.
En mc-polis fördes till sjukhus med blindtarmsinflammation. Läkarna opererade honom och allt gick bra, Men så känner polisen något dra i håren i skrevet. Orolig för att det kunde bli en andra operation som läkarna inte hade berättat om, fick han äntligen tillräckligt med energi för att dra upp hans sjukhussärk tillräckligt långt upp så att han kunde titta vad det var för någonting som drog i håren.

En pappa kommer hem sent från jobbet,
En pappa kommer hem sent från jobbet, trött och irriterad, när hans 5-åriga son väntar på honom vid dörren. Sonen: Pappa får jag fråga dig en sak? Pappan: Ja, vad är det? Sonen: Pappa, vad tjänar du i timmen? Pappan: Det har du inte med att göra, varför frågar du sånt? Svarade pappan argt. Sonen: Jag vill bara veta, berätta vad du tjänar i timmen! Pappan: Om du absolut vill veta… de, så tjänar jag 100 kr i timmen. Ohhhh, säger sonen och ser ledsen ut. Han funderar och frågar sedan: Kan jag få 50 kr? Pappan svarar förbannat: Om den enda anledningen till att du frågar är att du ska få låna pengar för att köpa någon fånig leksak eller något annat skit så kan du gå och lägga dig med detsamma i ditt rum! Tänk på varför du håller på att bli så egoistisk, jag arbetar hårt varje dag för att tjäna pengar och så uppför du dig så barnsligt!!! Den lilla pojken gick till sitt rum och stängde dörren. Mannen satte sig ner, och blev ännu argare över pojkens fråga. Hur vågar han ställa såna frågor för att få pengar? Efter ca. 1 timme hade pappan fallit till ro och började tänka. Kanske var de något som han verkligen behövde de 50 kronorna till, för pojken bad väldigt sällan om pengar.

En nunna, som var mycket kissnödig,
En nunna, som var mycket kissnödig, gick in på en pub för att låna toaletten. Det var musik och högljudda samtal om och när "lamporna skulle släckas." Varje gång ljuset slocknade, blev det jubel. Men när nunnan gick genom rummet blev det knäpptyst. Hon gick fram till bartendern och frågade: - "Kan jag få använda toaletten? Bartendern svarade: - "OK, men jag måste varna dig att det finns en staty av en naken man klädd bara med ett fikonlöv på toaletten. " - "Ja, jag tittar bara åt andra hållet, sade nunnan.

Bonden var sugen på att köpa en ”Barbara”
Bonden var sugen på att köpa en ”Barbara” men var för blyg för att göra det själv. En dag frågar han brevbäraren om inte han kunde köpa en, jovisst kunde han det. Han köpte dockan och tänkte, varför inte pröva den.

Ett förälskat par är ute och festar på stan.
Ett förälskat par är ute och festar på stan. När det är hennes tur att beställa så berättar hon för sin käraste att hon har hört talas om en ny fantastisk drink som han bara måste prova! Sagt och gjort, han går givetvis med på detta, nyfiken som han är, och hon återvänder snart till bordet med en öl till sig själv och två små glas till honom. I det ena glaset är det Bailey ´s och i det andra en skvätt limejuice. Med glasen följer följande instruktion: Tag en munfull av Bailey´s och låt den rulla runt i munnen en stund innan du sköljer ned denna med limejuicen! Han tycker inte att detta låter något vidare, men hans flickvän är väldigt övertygande och hävdar att detta måste testas... Nåväl... Han tar en slurk Bailey´s. Den känns varm och len mot gommen. Sedan tar han limejuicen och då sker följande:

Det var en kille som hade för små pungkulor.
Det var en kille som hade för små pungkulor. Han gick till Doktorn och frågade vad han skulle göra. - Vi får operera dig, sa Doktorn.

Bonden skulle åka in till stan och sälja grönsaker på torget.
Bonden skulle åka in till stan och sälja grönsaker på torget. Men han var lite osäker på om han skulle kunna få ett stånd på torget eftersom det var stor marknadsdag. Därför tog han bara med sig en liten lår med grönsaker. När han kom fram fann han att det var gott om plats och skickade ett telegram hem.

Det nygifta paret låg i sängen då hustrun steg upp
Det nygifta paret låg i sängen då hustrun steg upp och gick ut i köket för att laga sig en kopp te. För något varmt skulle hon ha i sig... På morgonen ringde bruden från hotellets bröllopssvit till rumsservice. Hon beställde en frukostbricka och en tallrik sallad.

Två kärringar gick omkring på grönsaksavdelningen
Två kärringar gick omkring på grönsaksavdelningen när den ena plockade upp en jättegurka och sa: - Den här ser precis ut som min mans kuk!

Hövding Trubbiga Yxan
Hövding Trubbiga Yxan Hövdingen var kallad till Washington som representant för sin stam och dess åsikter gällande fortsatt Casinoverksamhet eller inte. Då han vid ett fåtal tillfällen vistats utanför reservatets gränser såg han fram emot resan med stor tillförsikt. För första gången i sitt liv så skulle han flyga och det tyckte han skulle bli spännande. Väl på flygplatsen kände han sig lite mindre modig när han såg de stora flygplanen men tog mod till sig och klev ombord. Väl ombord blev han väl omhändertagen av flygvärdinnorna som gav honom lite starkt att dricka så han kunde slappna av. Ett par minuter innan avgång så kom det en STOR färgad man med en enorm afrofrilla och satte sig på sätet bredvid. Hövdingen som aldrig tidigare sett en färgad man blev väldigt fundersam och kunde inte låta bli att stirra på den färgade mannen. Mannen märkte detta och frågade efter ett tag vad han stirrade på. Hövdingen valde att avvakta innan han sa vad han tänkte…

Peter brukade spela bingo i kyrkan
Peter brukade spela bingo i kyrkan och varje onsdag blev det utdelat en symbolisk vinst. Denna onsdag var Peter den utvalda och priset var en toalettborste. - Tusan, detta är den största tandborste jag sett! sa en imponerad Petter. Prästen skrattade vänligt.

Det var en man som gick till en bordell,
Det var en man som gick till en bordell, och väl inne så bad han speciellt om att få något lite av det ovanliga slaget. Bordellmamman log och skickade upp mannen i rum nr 7, där skulle han klä av sig och lägga sig på sängen. Mannen gjorde som bordellmamman sa, och rätt som det var så kom där in en riktig donna med jätte meloner, hon hoppade upp i sängen och satte sig grensle över honom, mannen tänkte det här kan säkert bli spännande. När hon satt där över honom så sa hon: - Ssssssshhhhhhhhh sssssshhhhhhhh, hör du monsunvindarna?

- Vet du vad det är för likhet mellan skinnet på picken och en kommunalarbetere?
- Vet du vad det är för likhet mellan skinnet på picken och en kommunalarbetere? - Neej???

Den store jägaren kom in på baren och skröt
Den store jägaren kom in på baren och skröt att han kände igen hudar och kulhål på nedfallet vilt. Han sa: - Knyt för en ögonbindel, ta fram lite öl och djurhuden så ska jag tala om vad det är för djur. Vadet antogs och hudarna togs fram. Han började känna på det första skinnet och sa: - En antilop, skjuten med en 22.a

Efter 37 års äktenskap var ett par en kväll i sängen,
Efter 37 års äktenskap var ett par en kväll i sängen, när hon plötsligt kände hans hands beröring på ett sätt som han inte hade gjort på länge. Det kittlade nästan när hans hand rörde vid hennes hals, gled längre och längre ner under midjan. Han smekte hennes nacke och snuddade med sin hand över bröstet, vidare, stannade vid den nedre delen av magen.

Det var en match mellan elefanter och insekterna.
Det var en match mellan elefanter och insekterna. I halvtid ledde elefanterna med 149 mål mot 0. I början av den andra kom i alla fall den nya ersättaren i insektslaget ut på planen och genast blev det bättre fart på spelet. Omedelbart vände sig turen mot elefanterna. Den nye spelaren gjorde mål på mål och matchen slutade 763 mål mot 149 till insekterna.

Gamle Efraim ser för första gången i sitt liv stavhopp på TV.
Gamle Efraim ser för första gången i sitt liv stavhopp på TV. -Mycket har jag sett i mina dagar, men aldrig någon som har haft så

Nåja, det var bonden som bor ute på landet vid en stor landsväg
Nåja, det var bonden som bor ute på landet vid en stor landsväg och är orolig, eftersom bilarna kör förbi så hiskeligt fort varje dag. För att slippa uppleva att han själv eller någon i familjen blir överkörd ringer han Vägverket och ber dem sätta upp en skylt utöver den hastighetsbegränsning som redan finns. De kommer och sätter upp en "Sakta-skylt", men ingenting händer. Bilarna susar förbi lika fort som tidigare.

Apotekaren tar in en lärling. Han ska ha jouren i natt.
Apotekaren tar in en lärling. Han ska ha jouren i natt. - Om folk har ont över midjan ge de huvudvärkstablett, Om folk har ont under midjan ge de laxerande medel, säger apotekaren. När morgonen kommer undrar apotekaren: - Hur var det i natt?